KerstProjectkoor en LenteProjectkoor

Twee keer in het jaar organiseren wij een laagdrempelig koorproject in het centrum van Amsterdam: zeven avonden repeteren en vervolgens een kort flashmob-achtig optreden. Eén project in de lente en een project in de decembermaanden. 

KERSTPROJECTKOOR 2018
 
Het Kerstprojectkoor start op woensdagavond 7 november. In zeven repetities werken we toe naar een uitvoering op zaterdagmiddag 22 december. We stellen een mooi en sfeervol repertoire samen rondom thema's als vrede, vriendschap en verlangen. We zingen voornamelijk een werelds en niet-kerkelijk repertoire, maar enkele mooie Christmas Carols zullen natuurlijk niet ontbreken.

De uitvoering op de 22ste zal - afhankelijk van het weer -  afwisselend binnen in de Oude Lutherse Kerk en buiten op het plein zijn, wellicht onder het genot van een glaasje glühwein voor het koor en voor voorbijgangers.
 
Tijd repetitiesvan 20.00 uur tot 21.50 uur
 
Data:    
7 november                  
14 november                
21 november                
28 november
5 december
12 december
19 december
 
WaarOude Lutherse Kerk op het Spui - Singel 411, Amsterdam.
 
Uitvoeringzaterdagmiddag 22 december ca. 14 uur op het Spui (plein) en in de Oude Lutherse Kerk, Amsterdam

Kosten deelname
€ 55,-
 
 
LET OP: het koor zit helemaal vol, inschrijven voor het kerstprojectkoor is niet meer mogelijk. Inschrijven voor het Lenteprojectkoor is al wel mogelijk.
LENTE-MIDZOMER-PROJECTKOOR 2019
Het Lenteprojectkoor van 2019 start op woensdagavond 8 mei. We repeteren zeven woensdagavonden t/m 19 juni. De uitvoering is op zaterdagmiddag 22 juni.
 
WAT ZINGEN WE?
In de dagen rond 21/22 juni wordt in de hele wereld het Midzomerfeest gevierd. Een symbolisch feest waarbij de langste dag (licht) en de kortste nacht (duisternis) van het jaar wordt gevierd. Er wordt op allerlei plekken gefeest, gedanst en gezongen over de lichtheid van het bestaan, over de liefde en over de schoonheid van de wereld. Ook wordt er stilgestaan bij het naderende korter en donkerder worden van de dagen. Het midzomerfeest is wereldwijd een dag van bezinning, van stilstaan bij de natuur en de schoonheid van de aarde en van verantwoordelijkheid nemen voor het behoud van de aarde en voor elkaar. Met het koor vieren we dit feest graag mee en zingen we internationale liederen over liefde, lichtvoetigheid, natuur, verlies, verdriet, humor, kortom over het leven.
 
Graag nodigen we je van harte uit om mee te komen zingen in dit Lente-Midzomer-Projectkoor.  Schrijf je hier in
 
Het doel van dit koor is vooral om gewoon lekker met elkaar te zingen op een ontspannen wijze. We rekenen op een koor van ca. 100 deelnemers. Ook nodigen we mensen uit die naar Nederland hebben moeten vluchten omdat ze in hun thuisland niet meer veilig zijn. Mensen die graag zouden willen zingen of wellicht ooit op een koor zaten en nu het samen zingen missen. We geven ze graag de gelegenheid om aan te schuiven en mee te zingen.
 
Tijd repetitiesvan 20.00 uur tot 21.50 uur
 
Data 2019:    
8 mei                   5 juni
15 mei                 12 juni
22 mei                 19 juni
29 mei

WaarSpui (plein) / Oude Lutherse Kerk - Singel 411, Amsterdam.
 
Uitvoeringzaterdagmiddag 22 juni ca. 14 - 15 uur

Kosten deelname
€ 55,-
 

Copyright © InterVocaal | Design by RdH-Design.nl